Fia å jag har nu bestämt oss i helgen för att köra på LCHF igen, känner mig faktiskt ganska taggad att börja igen. Fia gjorde väldigt gott blomkål”mos” och jättegod ugnsbakad lax (se nedan):Ser kanske inte svingott ut, men lovar att det var det! Till frukost fick jag egengjord hallonsylt med stevia samt egenkomponerad müsli. Även bjudits på god färs i panna med cole slaw (utan morot) Det enda jag känner som kommer saknas är väl ölen, inte för att det dricks några mängder längre, men ändå. Just nu är det två event som jag nog får tumma lite på det och dricka Pripps Pure öl (massa färre kolhydrater, 1g per 100ml), firmafest om ~1½ vecka och sen kräftskiva den 29:e sept i T-torp. Men i övrigt ska det bli riktigt gott att frossa i feta såser, kött och annat flötigt och fortfarande kunna gå ned ett par kilon på kuppen!