I veckan så blev projekt ”Cerberus” färdigbyggd, (bilder å något mer ingående text kommer senare) mycket nöjd med resultatet blev jag! Den är byggd i Cooler Masters HAF XB vilket är tänkt att kunna ha i tv-möbeln och på så sätt slippa en stor dator som står vid sidan om och tar upp mkt plats. Här finns gott om kraft med tanke på att den ska byta ut konsoler, givetvis finns även bluray-läsare också. Datorn kör Windows 8 som med en 60GB SSD disk startar på bara några sekunder, ungefär den tid det tar för en konsol (något längre kanske). Än så länge bara två PC spel inlagda men har stora planer på att lägga in emulatorstöd för Dreamcast, PSX, PS2 samt SNES (Super Nintendo, för att uppleva barndoms klassiker igen). Det känns som att jag äntligen fått en fulländad maskin som kan klara av allt, å tillsammans med Steams ”Big picture” så kommer det bli kalas. Givetvis står kontrollen förutom tangentbord å mus för en XBOX 360 kontroll som gör att man får rätt känsla när man sitter framför tv:n å spelar.