I lördags åkte Fia å jag med våra föräldrar till Matmässan som var en julklapp från oss till dem. Men mamma har hunnit bryta benet innan dess och fick således sitta i rullstol under tiden med pappa skjutsades henne runt Eriksbergshallen. När vi kom dit möttes vi av en kö som inte var utav denna värld, den slingrade sig ned till vattnet (tidigare när jag å Fia varit där har den varit en tredjedel av det, max). När vi så kom in, efter att ha spenderat minst 30 minuter i blåsande kall vind, stod det klart att det var så klart ännu fler människor inne på själva Matmässan. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss och det kändes som om utställarna var snålare det här året för ofta fick man fråga om smakprover, vilket de förra året var väldigt generösa med.

När vi var klara med Matmässan för den här gången åkte vi hem till Fias lägenhet där det bjöds på kaffe å gifflar som I-B fixat, jag utmanade mamma å pappa i bowling på Fias Wii. Antingen var dom väldigt duktiga å har tjuvtränat tidigare, eller så hade dom bara ren skär tur, för det var inte många poäng efter, speciellt inte när mamma gjorde 3 strikes i rad, sittandes.

Senare på kvällen var det dags för mat-tema nummer 2, nämligen att gå ut och äta på restaurang Masala, som är en indisk, prisvärd, restaurang inte allt för långt bort från Fias lägenhet. Fia å jag beställde in samma rätt (Rogan Josh, lammrätt) med ytterligare hetta, men de hade, turligt nog, glömt göra min starkare för originalkryddningen räckte allt! Fia tyckte nog det var rätt starkt stundom, men höll ändå god min 🙂 Väldigt trevlig avslutning på dagen som jag tror alla uppskattade. Det var kul å vara tillsammans allihop samtidigt, mer sånt!

Förövrigt har jag nu skickat in min uppsats i Engelska C igen, den här gången hoppas jag att den är såpass klar att den kan läggas fram för att bli bedömd. Är rätt taggad nu faktiskt, å tycker mig skymta ljuset i tunneln, dvs det ska bli jävligt skönt när det fanstyget är klart!