Det är rätt så irriterande hur många som inte kan skillnaden när man säger han och honom, det verkar som 9 av 10 inte har någon koll. På jobbet tror jag endast jag är den å eventuellt Katarina som kan skillnaden, resten har inte en aning utan säger ”han” överallt. Exempel: ”Vi skulle åka till han” ”Ta med dig han på jobb” — hör ni inte att det skär sig i öronen!? 😛

Jag var likadan innan, det ska jag säga, men efter hårda påtryckningar från Fia är det problemet nästan ur världen nu, för min del alltså 😛

När jag ändå är igång att klaga, så tänkte jag klaga på alla, ursäkta mig, idioter som delar varenda företags tävling på FB i hopp om att få vinna just deras produkt. Inser ni inte att ni bara spam:ar hej vilt med era idiotiska delningar plus fjantiga kommentarer därtill som ”oj den här var jättefin, en sån skulle man vinna ;)” Gaaah! Sluta förpesta internet där ni själva gör svinbillig reklam för ett företag, klipp er och skaffa ett jobb 😛