Ja det var ju ett tag sen det skedde en uppdatering här på bloggen sedan sist, så kände att det kunde vara på tiden att få till ett nytt inlägg här.
Vad har hänt sedan sist då? Jag å Fia har varit på skön avslappning på Asia Spa, började med lite snorkigt mottagande, men efter massagen därefter så var det glömt. Den helgen var vi i stugan för första gången det här året(?) – paps hade varit snäll å justerat värmen ytterligare efter jag varit där å höjt från de standard 16 grader det är under vintern.

Också hunnit med att gå på Michelangelo restaurangen (igen) i Göteborg, väldigt trevlig personal och god mat, plus ett stenkast från Fia = perfekt. Vi hade tänkt att gå dit på lördag med våra föräldrar, men någon nisse hade ju fått för sig att boka hela stället från kl 19, så det gick ju i stöpet. Fia föreslog sedan Leonardo som är en systerrestaurang, men lyckades inte komma fram (kan ha berott på att hon ringt felnummer), men efter att en person svarat å när Fia sa att hon önskade boka bord, så förklarade personen i andra luren att då är det nog bäst att du ringer en restaurang, haha, så började hon kolla upp betyg på restaurangen, å det visade sig att flera är missnöjda med mat, service och priserna så det blev helvändning, istället bokades nu restaurang på indiska Masala istället, vilket inte är fy skam inte! Samma dag ska vi även bjuda våra föräldrar på Matmässan i Gbg, ska bli roligt!

Något annat som var roligt var dagens träning med SM i karate, Sadik, som tränare, krävande träning men otroligt rolig å givande, mer såna! Hans träningar är mer tävlingsinriktade och fokuserar på attacker å fajter snarare än (ursäkta mig Patric) lite halvtråkiga rörelsemönster.

I övrigt har jag återigen tagit tag i min gamla uppsats som legat å samlat damm i datorn, så nu är det hög tid att få färdigt skräpet, målet är att få klart det innan sommaren, en tidsram/deadline jag ämnar hålla.

Förresten, Hardcore Superstar och Crashdiet har båda släppt nya album, ni har väl inte missat dessa? 🙂 Gå å köp nu!