Ny månad och det innebär mindre än en månad kvar tills jag å Fia samt våra föräldrar ska till Matmässan i Gbg, ska bli trevligt 🙂

Åkte i fredags efter jobbet till Fia och på lördagen var det dags för mitt livs första spinning-pass, gick väl ganska bra tycker jag ändå, med tanke på att det var mitt första å att jag inte har världens bästa kondition än. Men hej vad jobbigt det var, bra instruktör som push:ade hela gruppen, hade som högst en puls på 96% av min maxpuls. Efteråt kände jag mig nästan lite yr, så det var skönt att träningslokalerna ligger ett stenkast från Fias lägenhet. På kvällen samma dag åkte vi till Jann (+ döttrar) å Lena i Västa Frölunda för lite trevligt sällskap å god mat, väldigt trevligt var det! På söndagen åkte vi till Ikea för att rusta upp Fias lägenhet något inför min inflyttning, fick även lite inspiration till nya badrummet. Fias badrum är ganska litet, så man får tänka till lite extra när man ska planera nya saker där, men som sagt, lite idéer kom vi tillbaka med och det ska nog bli riktigt fint när det är klart! Idag har vi bara tagit det lugnt mestadels, monterat lite pallar som Fia köpte igår och spelat lite Wii + kollat klart på The Next Three Days som vi inte hann se klart igår på tv.

Ny jobbvecka framför oss nu, å på lördag är det spelkväll i Torestorp. Måste bara fixa en dator att ta med mig (ja det är ett traditionellt LAN som anordnas), för är inte så sugen på att ta med mig min burk direkt. Får väl se hur det går, hoppas på att få låna en burk av jobbet så jag kan visa upp vår speldator för LAN där 🙂

Annars inte mycket nytt under solen vad jag kommer på nu åtminstone, en månad och en vecka kvar till Barcelona, ska inte bli fel alls!