Gott nytt år till er alla!

Eftersom Fia ligger på sjukhus sedan söndags, så blev våra planer om att fira nyår tillsammans i Hajom omintetgjorda. Hennes nyårsafton sög nog rätt kraftigt, sms-korrespondens avslöjade att hon festade till det genom att dricka vatten ur ett sugrör, inte så lite festligt heller på nyår! 😛
Mamma å pappa erbjöd sig att jag skulle få fira nyår med dom hos deras vänner, men avböjde, visste att Björn skulle sitta själv å tänkte att det kunde ju vara fint å fira med honom. Det blev en ganska alternativ nyår för min del med, Björn hämtade upp mig vid halv sex-tiden å vi åkte och handlade ingredienser. Björn stod för fiolerna om jag tillagade maten, gröncurry kyckling stod på menyn.
Bild nedan från Björns kök, lägg gärna märke till att Björn dricker cider till thaimaten 😉
Maten blev väldigt god faktiskt, var nöjd med mig själv! Efteråt kollade vi på filmen ”Looper” som i ärlighetens namn inte var särskilt bra. Drack ett par öl och åt lite chips. Efter filmen kollade vi på lite musikdokumentärer om bland annat Pantera. Framåt tolvslaget så gick vi ut för att kolla på fyrverkerier, men regn och blåst gjorde att det inte blev någon långvarig vistelse utomhus, speciellt inte då Björn endast tagit skinnjacka som ytterplagg 😛 Vi hann inte ens dricka upp ölen vi tagit med oss ut. När vi kom tillbaka några minuter efter tolv, nästa år, så blev det lite Family Guy och Piña Colada med Coca cola innan jag strax efter ett kände att jag borde gå hem å lägga mig. En för mig annorlunda nyårsafton men trevlig ändå!