Pratade just med I-B om Fias situation. Jag blev minst sagt upprörd och förbannad när jag fick höra följande: I-B frågar doktor/personal på Sahlgrenska om Fias prioritet, varpå den här sköterskan häver ur sig att hon blivit nedprioriterad till lägsta nivå för att hon ”pratat i mobiltelefon och skrattat”(!) I-B svarar att hon har då minsann inte använt någon telefon eller pratat med någon, telefonen har legat i väskan hela tiden och definitivt inte skrattat heller. Efter lite het diskussion om det går ett rykte eller var han fått den informationen ifrån, så ger sig den lame sköterskan och säger ”jag sa så för jag visste inte hur jag skulle komma ur situationen”. Jävligt bra för sjukhuspersonal att ljuga för sina patienter, är det så Sahlgrenska bygger sin verksamhet att sprida lögner och ljuga folk rakt upp i ansiktet?!? Jag blev fullkomligt rasande när jag hörde detta, kan bara ana hur Fia tog det, men den lilla masken till sköterska som kläckte ur sig detta hade inte mod för att be Fia om ursäkt…Det här trodde jag faktiskt inte man skulle få höra om svensk sjukvård 2012… när regionerna drar ned på personal inom vården så hoppas jag innerligt att det är såna här idioter som får sparken!