Julen hemma har varit avkopplande och mysig. Åkte från Gbg till hajom på söndag eftermiddag lagom till snön började falla. Hade glömt fylla på spolarvätska så stundom var det relativt svårt att se var vägen slutade på kanterna. Men tack vare god kännedom å upplysta vägar gick det, ja.. vägen. På kvällen kom gäster å det dracks glögg å åts julskinka m nybakat bröd å gröt. Fia kunde tyvärr inte närvara då hon inte har någon form av energi kvar å minsta ljud är intensifierat tusenfalt, så det kändes tomt och ensamt. Men en hel del sms han det bli åtminstone.
På julaftons morgon var det först lite paket i julstrumpan. Småsaker mest men användbara. På eftermiddagen var det dags att åka till kusinerna i torestorp. Men eftersom dom tycker vi alltid har så mkt julklappar med oss, så fick vi bara ta med oss tre var å öppna resten i hajom. Vi öppnade visserligen ett par där, men vi tyckte det var lite löjligt så de flesta öppnades på kvällen i t-torp. Många fina klappar delades ut, jag fick captain Morgan partypack med rom å coca cola i ett, samt ny underbar telefon, wiiii! När vi ätit god mat sen så var det dags att hoppa i Carina å Jans nyinköpta utomhus jacuzzi. Mkt öl dracks det före badet såväl som i badet. Så när vi gick upp strax innan tolv på kvällen var jag nog lite dragen, drack lite kaffe å åt kaka sen var det dags att säga hej då till årets julafton å lägga sig å sova i Karins nyinköpta hus med fantastisk utsikt. Dagen därpå bar det först av hemåt å efter att ha öppnat julklappar å umgåtts med familjen var det så dags att åka till Gbg igen, den här gången med påfylld spolarvätska dock :p