Igår var alla ”turtle:ar” från karaten på julbord på Fregatten, hade väldigt trevligt å det var god mat med, tack Sverre för att du fixade det här till oss. Om man jämför med julbordet vi var på Kurorten, så tyckte jag detta var bättre även om det inte var lika många variationer så hade man, enligt mig, valt bättre rätter att servera istället för musslor och andra skumma kreationer.
Var å tränade idag efter jobbet, totalt var vi bara 5st, å Patric var ej närvarande, så Ingemar höll i det hela. Vi körde sparkar enbart med mitts, något vi inte brukar göra, men det var rätt kul. Med sån liten grupp så kan man få lite mer fokus på sig själv med konstruktiv kritik vilket förstås är önskvärt. I måndags graderade vi oss förresten och jag gick upp till orange bälte.

Om ni är sugna på att vara med nästa kursstart (som börjar 14:e januari 2013) kolla in Dojons hemsida: http://www.kokoro-kai.se/

Fotnot: ”Turtle” är något Fia kommit på och ska förstås associeras med ninja turtles och karate, så nu vet ni det!