Det blev ingen maskeradfest i lördags, barnsjukdom bland festarrangörerna angavs som orsak. Så precis efter man kommit till Hajom fick det smidas planer på var vi skulle spendera resten av helgen; stugan i Vbg eller hos Fias lgh i Göteborg. Det blev det sistnämnda. God köttgryta lagades och vin avnjöts till detta, samt en Gambrinus öl och lite dipp senare på kvällen, blev rätt bra ändå 🙂

Igår, söndag, har Fia å jag varit förlovade i ett år, detta firades med att gå ut och äta på Masala – en indisk restaurang med mycket god mat. Fia valde jätteräkor i masala- och citrussås, såsen påminde väldigt mycket om den i grön curry kyckling, jag valde lammytterfilé i kryddig sås, även den väldigt god. När vi kom hem fixade Fia god efterrätt i form av chokladmuffins, varma jordgubbar och vaniljglass, mycket behagligt för gom och smaklökar.

Idag har vi varit på nyöppningen av MediaMarkt i Göteborg, sjukt mycket människor. Inte så mycket av intresse, men fick åtminstone med mig en sak som kommer agera julklapp till pappa 🙂 Fia köpte två stekpannor för 29kr/st 😉 Försökte även fota till mig en Windows 8-licens, men det visade sig vara en 7-licens, 8:a licenserna hade dom inte satt på datorerna, smart för dom, mindre kul för mig.
Efter Göteborgsbesöket styrde jag kosan hemåt å fick vinterdäcken fixade (ena hade ju fått en punktering, men lyckligtvis hade de den modellen på lager). Skönt att ha det fixat dock.
Tittade även på nya fälgar (Dezent RI Dark) när det blir dags att sätta på sommardäcken igen:

Men det får bli till våren, känns som julen etc kommer medföra tillräckligt med utgifter som det är.

Snart försöka få i sig lite mat, å sen ska det bära av mot träningen.