Tittar på demo teasers av låtar till Crashdiets nya album, å jag blir så djupt avundsjuk på sångarens enorma tuppkam och långa hår, se exempel här:
https://youtube.com/watch?v=PRSyRgwUrp4%3Ffeature%3Dplayer_detailpageoch
https://youtube.com/watch?v=u2C_JqA0fMo%3Ffeature%3Dplayer_detailpage
det är hår som jag aldrig med min tunnhårig kan få uppleva och det är något som jag faktiskt högt önskar att jag kunde få uppleva. Så nu kollar jag på nätet efter någon bra klinik som kan erbjuda hårtransplantation, tyvärr är det ju en dyr sak att göra, så naturligtvis gäller det att kolla upp inte bara pris, utan även vad som gäller efteråt, om man behöver göra om proceduren senare. Alla andra som är tunnhåriga kan få gå omkring å vara det, men jag tänker då fan göra något åt saken, det är fan inte lajbans å vara skallig vid 30-års ålder. fuck this shit.

edit: har kollat lite priser, å fiiiii faaaan vad dyrt, jag lär ju få punga ut med minst 80000kr om jag läser kostnaderna rätt, det var 50000kr mer än jag trott. Men har mejlat en klinik åtminstone så får se vad de säger, även om jag inte hoppas på för mkt förstås. 56kr skulle de ha per hårsäck de flyttar, å man får nog räkna med minst 1500 säckar som ska flyttas, vittu perkele!