Denna oseriösa fråga ringde en herre som sa sig vara från Statistiska Centralbyrån och frågade mig i eftermiddags, jag var tvungen att fråga honom en andra gång vad han sa, han upprepade då frågan, hur lång är din förhud? Jag undrade vad det var för jävla idiot och la på luren, kort därefter ringde samma mobilnummer upp igen, samtidigt som jag kollade på hitta.se vad det var för en tokstolle som hade fått tag i mitt nummer.
Det visade sig vara min bilmekaniker och tillika sensei, Patric. Det är inte helt ovanligt att vi driver med varandra över telefon, men den här gången kunde jag verkligen inte för mitt liv känna igen hans tillgjorda röst.
På träningen på kvällen hade han upplyst var och en av de andra ”turtle:arna” (karate-deltagarna) om det här, å en å annan gliring fälldes väl, men den bjuder jag på! 😛