I lördags firade jag födelsedag i Hajom med familjen, jag å Fia lagade tre rätters där Fia satt ihop menyn som bestod av rotfruktssoppa till förrätt, rättika-gratäng och entrecôte/ryggbiff till huvudrätt och äpplepaj lchf-style till efterrätt, mycket gott å lyckat blev det! Å tur var nog det, eftersom vi stod i köket i säkert 3h non-stop och fixade med allt, men bra blev det!

Fick massa fina saker, av Fia en snygg kavaj/jacka som jag visserligen valt ut själv, men ändå 🙂 nackdelen med postorder är att det inte går att testa storleken, så Fia får skicka tillbaka den för att öka på storleken något, bild på jackan:
fick även ett par skor av mamma å pappa, som visserligen var för små, så passade på att byta till dessa:

och av brorsan&Julie å svärmor fick jag finfina skjortor, så nu ska det nog bli lite klass på även det här rockslöddret med 😉