Hur in i helvete kan ni behandla en människa på det viset som ni gjorde idag? Läkaren verkade ha bestämt sig för att det inte var något fysiskt fel på F och tog inte alls till sig vad hon berättade för honom än mindre gjorde han något försökt till att undersöka henne. Han stod med armarna i kors å i princip flinade istället och sa att det är enbart psykiskt. Övrig personal verkade inte vara villig att på något sätt hjälpa till heller, varpå F måste ta sig till Östra istället och sitta i kö där för att förmodligen bara få höra samma sak som hon fick i våras. Är folk verkligen så inkompetenta i det här landet att man inte kan hjälpa någon som inte vill något annat än att få just hjälp?!!?

Det är ta mej fan rent ut sagt skandalöst hur vården och läkare behandlar våra medmänniskor i det här jävla landet. Hur kan man ställa en diagnos utan att ens undersöka en människa, det är för mig obegripligt och hur kan man få vara så arrogant å bete sig så illa när man jobbar inom ett yrke där man som ”kund” förlitar och anförtror sig till 100% till läkaren eller vem det nu är inom vården man pratar med? SKANDAL SAHLGRENSKA!