Igår var det begravning för mormor, har nog inte riktigt förstått att hon är borta förrän igår. Väldigt ledsamt att ta farväl vid kistan. Men jag tyckte prällen var en riktig idiot, ok att vi är i kyrkan och han nämner jesus nån gång, men när han struntar i att berätta om mormor (med info som moster gett honom) å berättar merparten om jesus och drar citat från bibeln, då lackade fan inte bara jag alltså. Så jävla oproffsigt gjort så det finns inte, vi är väl inte på mormors begravning för att få en jesu-predikan heller?!

Nåja, nog om det, efteråt åkte vi till Töresvik för att umgås med närmaste släkten och äta god mat som moster et al gjort. Besökte även Karins nyköpta hus som ligger 2-3m från sjön. Så otroligt fin, blir djupt avundsjuk 🙂 Där får man nog se till att spendera några kvällar på sommaren och dricka lite öl å bada mellan varven, ska försöka ta lite kort nästa gång jag är där.
Då Erik å Sofia var där så träffade vi även lilla Stella, för första gången (tror jag) i mitt liv så har jag hållit en bäbis i famnen, hon skrek inte ens 😉 När dom är så snälla som Stella så går det ju förstås an. De borde finnas någon form av rent-a-baby service så man kan träna lite innan det blir dags på riktigt hehe.(min) Pappa med Stella

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan mormor!