Så inleddes kräftkalaset i lördags på Kolabacken i Torestorp. När vi kom delades välkomstdrink ut, som senare skulle visa sig vara spetsad med J’s egna sprit s.a.s. En välkomstdrink för herrarna, och en för damerna. I botten på varje mugg så fanns ett ord som skulle passas ihop med ett från damerna. Jag fick ”fram” och det skulle förstås passas ihop med ”stjärt” 😛 Efter ett par påfyllningar på välkomstdrinken så var det då dags att sätta sig och börja kalaset.

Totalt hade lite över 50 personer samlats för att äta alienliknande djur, undertecknad stod ensam vid grillen å kunde avnjuta riktig mat istället 😛
Det sjöngs snapsvisor och pratades på från alla bord. Satt jämte Lima som gift sig med Jon i somras. Trevlig tjej som bytt Sydkorea mot Torestorp, gift med en lika trevlig karl ska även tilläggas.
Leo å Stensson hade fullt upp med att bjuda folk på kräftspad upphällt i Varm å kall. De som blev lurade grinade rätt illa, Martin var tvungen att springa ut till exempel;)
Lima lärde Stöparn hur man dansar ”Gangnam style”.

Det anordnades ”tävling” som innebar att man skulle springa över en stol. Notera gärna två ben/fötter i luften jämte Stöparn 😉

Stöparn gör ett ”tappert” försök, men ser ut att missa hela stolen?

Leo med sällskap.
God öl/ale som hade likheter med USAs godaste öl, Samuel Adams Lager. Fast den här är visst bryggd i Dalarna.

I övrigt mycket roligt att träffa gamla kompisar man inte sett på flera år. Stort tack till arrangörerna som gjorde kalaset möjligt! Hoppas på fler sådana här tillställningar, man träffar sina gamla kompisar allt för sällan!

(När så Somris, Stöparn å jag skulle dra oss hemåt gick vi över ”Sju strömmar”, men vi fick vända när det visade sig att det var på tok för mycket vatten för att gå över. Det var nog på tok för mycket vatten för att gå så långt som vi gjorde med, men då kändes det väldigt naturligt. Dyngblöta skor dagen efter skvallrade om att så var inte fallet.)