Körde från jobbet för att handla på Coop, strax vid höghusen så ser jag en cykel på vänster sida köra mot t-korsningen som finns där, tänkte inte så mycket mer på det, hon kom ju från vänster och antog att hon hade för avsikt att stanna när hon ser en bil kommande från höger. Döm om min förvåning när den jävla kossan kör rakt ut i trafiken och lägger sig mitt i vägen, jag ställde mig på både broms och tuta, var nog cirka 2-3 meter från att ha rammat henne. Men trots att jag hållit på tutan ett par sekunder får jag inte en endaste reaktion från henne, drar ned vindrutan å talar om för henne precis vad jag tyckte om det hon precis gjorde. Kände både panik, förbannelse, frustration och va arg på samma gång, ville verkligen få en förklaring till att hon betedde sig som en idiot, så efter rondellen svängde jag in mot dit hon körde, men försent. Kunde inte se henne, så fick vackert åka och handla med adrenalinet pumpande i ådrorna. Hur in i helvete tänker folk när man som cyklist kör ut framför en bil? Nästan som hon ville bli påkörd, hjälm hade hon inte heller… Jävligt tur för henne att jag har en bil med bromsar som fungerar, annars kunde hon suttit i vindrutan istället.