Igår hade jag fått vad jag först trodde var något från Coop i brevlådan, men vid närmare inspektion, dvs öppnande av posten, så låg där ett Mecenat kort med studentrabatter, fick lite små nostalgitrippar tillbaka till Falun, men insåg inom en mikrosekund att fy fan vad tråkigt det var med all snö å uppsatser som skulle skrivas och böcker som skulle läsas. Underbart att slippa det är bara förnamnet. Men iaf, nu kan jag utnyttja lite studentrabatter och flasha med att jag nästan är student igen 😛 Men hav förtröstan, jag ska inte börja plugga igen, det är bara jag som börjat ta tag i skiten som jag har kvar innan jag får min lärarexamen. Mecenat-kortet ingår antagligen så fort man ansöker om bara minsta lilla kurs på högskolan. Dagen då den är klar kommer kännas väldigt befriande ;-P

Var på Coop idag förresten, såg två lådor med Chang-öl, hoppades på att jag skulle ha turen att hitta starköl som skickats dit av misstag, men så var det förstås inte, men väl 3.5% och även om jag är på LCHF-diet så kommer jag definitivt unna mig att dricka en och drömma mig tillbaka till Thailand då det intogs flera sådana om dagen, underbart! Hoppas det är något bolaget kommer att ta in i sortimentet med.

Slutat klockan 1600 idag, eller ja det blev 1610, hunnit med att lalla runt i mat’fär’n i över en timme (tar fortfarande lång tid att hitta allt där, plus att jag nu fixade shopexpress så jag slipper stå i kö, heja heja), åkte till stugan å lastade av det jag å Fia ska ha i helgen, mycket gott 🙂

Imorgon är det firmafest, ska bli väldigt kul! lagt in beställning på ölkorv som snacks 🙂 får nog tyvärr ”unna” mig lite imorgon, men har ändå lagt in beställning på pripps pure så jag inte ska bli helt förtappad 😉 bilder kommer säkert därifrån inom ett par dagar, beroende på om jag får tummen ur att fota något då förstås…