Var inne i en Tre-butik i Nordstan en vecka sen, hade via telefon fått ett erbjudande om en ny telefon om jag förlängde mitt abonnemang hos dem. Ville inte göra det just då, utan traskade in i den här butiken och bad dom förlänga mitt abonnemang enligt telefonförsäljaren, jag har ju redan min gamla iPhone 3GS, så den nya telefonen skulle enbart bli fjärrkontroll till media-datorn i vardagsrummet. Sagt och gjort så fixade han förlängning av abonnemanget, telefonen var dock slut så den skulle de skicka senare. Inga problem, var inte i något brinnande behov av en ny telefon ändå tänkte jag. Men några dagar senare får jag ett sms om att mitt abonnemang har förlängts med en annan abonnemangsform till 2014/09, inte riktigt vad jag kallar förlängning, utan snarare tecknande av nytt abonnemang eftersom abonnemanget helt klart inte förlängts, utan bytts ut. Skrev direkt ett mejl till kundtjänst, fick svar idag om att jag får kontakta den butiken och reda ut det, svarade att det inte var möjligt, var bara på ”genomresa”. Ringde upp kundtjänst, hon beklagade sig att det blivit så här, men hon kunde inte göra så mycket sa hon eftersom det var gjort i butik, jag sa då att försäljaren farit med osanning och om hon tyckte det var ok som ett försäljningsknep att göra så, då verkade hon krypa till korset och erbjöd sig ringa till butiken och reda ut det hela. Nån halvtimme/timme ringde hon tillbaka och sa att det fixat sig, men att det var ett undantag att göra så här, jag fick min gamla abonnemangsform tillbaka och faktiskt behålla telefonen också, eftersom jag varit kund hos dem sedan 2008 som hon tillade. Vill nog påstå att jag varit kund där längre, men nåväl. Huvudsaken är ju att det löste sig på ett galant sett iaf, man får stå på sig lite här om det är något man är missnöjd med. Om man bara sväljer allt och inte gör ett dugg åt saken, då har man inte någon större rätt att klaga heller tycker jag.

Tack för bra support 3!