Idag kom Malin å hennes pojkvän Johan in på jobbet för att visa upp lilla Ella. Å när jag säger/skriver lilla, så menar jag verkligen pyttelilla, blott 10 dagar gammal och närmare mikroskopisk, så liten bebis har jag nog inte sett i verkliga livet tror jag. Jörgen petade lite på hennes fötter och konstaterade att dom var helt lealösa, Malin flikade in att hon sov, vilket låter rimligt 🙂

Förövrigt verkar det ha blivit namn-boom på Ella å Stella efter prinsessans unge Estelle kom ut, lyckligtvis är ingen dum nog å döper sitt barn till Estelle iaf, fast det är ju inte fula namn, bara väldigt populära. Jag har bestämt att om vi får en dotter (nej, storken levererar inte inom 9 månader) så ska hon heta Nathalie 🙂 Hade tänkt Aurora i mellannamn, men Fia gick emot det, hon tyckte inte de va alls fint + att en häst hade hetat det i ett förra stall, så gick det med det… Killnamn har jag inget förslag på, men namn som Arvid, Oskar, Algot etc går fan i mig fet-bort, jättebra att man återanvänder saker absolut, men namn kan man väl försöka hålla nya och fräscha åtminstone? Killnamn blir ”to be continued” som de skulle sagt i väst…