Idag fick jag min nya jobbtelefon, fungerar klockrent! Det lilla jag testat än så länge, så verkar den grym! Tack chiefen!

Jo det var så sant förresten, Malin på jobbet har nu fått/kläckt ut sitt barn, en Ella blev det som vägde in på strax över 4kg, dvs en liten rund en 😉 Allt verkar gått bra, vilket ju är skönt.

Om två helger är det dags för firmafest, ska bli riktigt roligt, enligt preliminärbokning är det kl 1730 som gäller för lite förfest och sedan till restaurang för att äta god mat, det ska inte bli tråkigt nånstans! ;D

Avslutningsvis så bör jag fixa lite mat, men är så fett osugen på att laga någon mat ikväll, hoppas på att jag har något lättlagat i frysen.

EDIT/uppdatering: då min nya telefon är så pass bra, så kommer jag bara ha med mig den under vardagar jag jobbar (tis-fre), vill ni nå mig då så ring alltså min jobbmobil. Om ni inte har numret så får ni fråga 🙂