Har nu kollat upp Windows Phone medan jag väntar på soppan som dom ställt till med på the Phone House angående min beställda Lumia 900 som aldrig dök upp. Beställde en Lumia 800 vit istället som tjejen i butiken trodde skulle komma senast nu på fredag. Efter lite efterforskningar så verkar det som att Windows Phone kommer slå min iPhone på fingrarna! Nu har jag förvisso den gamla hederliga 3GS:en, men ändå, det ska bli väldigt intressant och se hur den är i verkligheten!

Fick även igång min Raspberry Pi idag på lunchen, kör XBMC på den och visst kanske interface:t släpar efter en aning, men den spelar upp högupplösta filmer som om det vore småpotatis! Det bästa är att nu kan man även beställa en MPEG2-licens som gör det möjligt att se på DVD-film via den. Nu ska jag bara försöka hitta något lämpligt att bygga ett skal runt den, om någon har några idéer, så säg till! 🙂
Enligt den här hemsidan, så ska man även kunna använda sin vanliga fjärrkontroll till tv:n för att styra sin anläggning (kräver CEC-fjärrkontroll).

Till alla som inte vågar prova något än det de brukar använda, vare sig det rör sig om någon tekniskpryl eller något annat: