Nu har snart 2 veckor (nåja, 1½ åtminstone) passerat på jobbet efter det att jag kom tillbaka från semestern, känns som det gått rätt så fort ändå vilket är skönt, tog inte så fasligt lång tid att ställa om sig.

Jag har på senare tid, säg senaste månaderna upplevt obehag i kroppen, värst är nog smärtorna jag känner i ryggen och nacken efter att ha stått upp ett tag, måste verkligen få bukt på det, för efter ett tag gör det även så ont i huvudet att jag blir tvär och avig utav det hela vilket förstås inte är bra för de personer som finns i min närhet då, allt från kunder till nära och kära. Ska inte säga att jag känner mig som Hulken direkt, det saknas lite muskler, men annars finns det vissa paralleller åtminstone. Lyckligtvis ska jag till sjukgymnast nästa vecka för att se vad jag kan göra för att råda bot på problemen, en ny arbetsstol ska införskaffas på jobbet, men när det blir är osäkert då man inte har råd att köpa en helt ny utan ska se sig efter en på blocket. Men min stol jag har här hemma från Ikea är faktiskt väldigt bra tycker jag, å den kostade nog inte mer än en 1000-1500kr tror jag, vilket nog bör falla inom rimlig budget.

I övrigt inte mycket nytt under solen, såg Battleship och The Avengers häromdagen, två mycket bra filmer som är klart värda att se. Önskar se senaste Batman-filmen på bio härnäst, men frågan är vem som orkar sitta i en biograf i nästan 3h, fast jag tror ju visserligen att det helt klart är värt det.

Bonus: fågel fiskar med brödsmula –>
https://youtube.com/watch?v=uBuPiC3ArL8%3Ffeature%3Dplayer_detailpage