…har spenderats i Hajom hos päronen, trevlig grillafton med Fia + mamma å pappa på torsdagskvällen, pappa stod vid grillrodret och bjöd på alspånsrökta karré-bitar, till detta grillad halloumi, potatisgratäng som mamma kryddat lite extra och annat gott. Trevlig kväll som avslutades med lite kaffe senare på kvällen med Kerstin (Fias mamma, aka Ing-Britt) på besök med. Jag fick förresten en väldigt fin present av Fia, eftersom jag spelar och framförallt har spelat Angry Birds väldigt mycket sedan jag köpte mig en smartphone, så fick jag denna: Grymt roligt tycker jag! Lovat att ta med mig den till jobbet som lunchlåda en dag 😉

På fredagskvällen kom några utav Fias vänner (Teo, Lovisa å Hanna) förbi och den här gången var det min tur att stå som grillmaster vid pappas grill. Blev faktiskt väldigt gott om jag får säga det själv, men självklart så hjälpte Fias marmelad (marinad) till förstås 😉 Trevlig kväll även denna, men när Fias kompisar åkte hem strax runt halv tolv på kvällen, så kändes det väldigt skönt att slippa köra någonstans utan det var bara att lägga sig och sova. Måste somnat väldigt fort, Fia petade på mig för att jag snarkade, någon/några minuter efter vi lagt oss, trots att jag trodde att jag var vaken!

Lördagen å söndagen gav inte så mycket väsen av sig, vi kollade på lite Prison Break, säsong 3 och inte så hemskt mycket mer än så. Idag måndag så åkte jag hemåt strax runt 7-tiden på kvällen, efter att jag kommit hem så cyklade jag vidare till Björn för att umgås lite. Han berättade om ett song-quiz-spel som alla utom jag säkert känner till, SongPop (finns som gratis-app på App Store).

Imorgon börjar annars jobbet igen, känns inte så farligt dock, ska rentav bli kul att komma tillbaka. Den 15:e september har det bokats in (sen)sommarfest med jobbet, troligen benäget på Solviken 🙂 ska bli kul!