Så här efter sommarens alla öl och rom&cola å diverse annat onyttigt känns det väldigt aktuellt att börja göra nånting åt det. Om man räknar från höstas 2010 till och med nu, har jag gått upp hela 7kg, vilket är på tok för mycket, mitt mål ligger ungefär 10kg under där jag är nu. Helt ofattbart när jag tänker på det att jag gått upp så mycket, men nu är det som sagt dags att göra nånting åt det. Alltid skönt att komma till insikt med problemet innan det blivit ett för stort problem och det känns hopplöst. Hade jag t.ex. vägt över 100kg så hade det nog känns som ett dött lopp redan innan jag börjat.

Så här såg löprundan ut igår:
http://runkeeper.com/user/northbane/activity/109548003
Och så här såg den ut idag:
http://runkeeper.com/user/northbane/activity/109875590

Det rör sig alltså inte om någon maratonlöpare här, men vad kan man förvänta sig när man inte sprungit egentligen något alls i sitt liv, mer än lite i gymnastiken och på träningar såsom fotboll, basket och nu karate. Men det har aldrig rört sig om några egentliga distanser då. Men målet är inte bara att gå ned i vikt, utan att även få bättre kondition och en kropp som jag mår bättre i. Nu gäller det bara att försöka hålla uppe löprundorna och inte slappa, det är ju en sak att orka springa nu när man har semester och är ledig, en helt annan sak när man jobbar, men har tänkt att om jag ska få det gjort när jag börjat jobba igen, så får det nog bli en löprunda på morgonen, på kvällen misstänker jag att det är på tok för tröttsamt, men vi får se! Heja, heja!!