Fia kom i torsdags vid lunchtid, åkte direkt ned till stugan. Där har vi haft fyra härliga dagar med bad, god mat och en hel del Prison Break-tittande, vi har nästan betat av hela säsong två, väldigt spännande tv-serie som med fördels ses utan att behöva vänta en vecka tills nästa avsnitt skulle sändas. Det blev dock inte så mycket bad som man kunde hoppats på, vi gjorde ett tappert försök igår, med ett antal kossor som åskådare i det inte fullt avnjutningsbara vattnet. Sen har det förstås grillats, kanske var det säsongens sista även om de inte är så troligt 😉
Väldigt härligt med dessa dagar vi haft i stugan, även om Fia var tvungen att åka tillbaka idag. Kan se framemot ytterligare en veckas semester, men kunde gärna lika ha jobbat å tagit ut en vecka och åkt någonstans varmare i höst istället, men men… en veckas semester till på hemmaplan är väl inte helt fel heller förstås 😉