Det kan tyckas vara lite sent ute att dagen innan födelsedagen för mamma skaffa hennes present, men bättre sent än aldrig antar jag platsar bra in. Tänkte köpa redan för ett par dagar sedan (redan då fantastisk framförhållning), men då visade det sig att den presenten jag tänkt mig, var slut och det fanns endast ett par tråkiga å glesa kvar, som de ändå inte ville sälja. Men tror det blir en bra present i alla fall, även om hon bara får ett gift card istället imorgon. Får väl spexa till det lite, frågan är bara hur.

Efter det att jag åkt och fixat presenten, så bar det av mot Nilla’s thai take away, där jag beställde pad thai, medan jag väntade så kom kioskägaren för Gillestugan och pratade lite med mig om min bil som han var mäkta imponerad över och överöste med beröm. Alltid kul när folk visar uppskattning och glädje över något man har/gör, speciellt om det är främmande människor.