Titeln hänvisar till Prison Break, sett om serien med Fia (hennes första, min andra gång), även om den inte var så magisk som den var första gången man såg den, så är första säsongen fortfarande riktigt bra! Kunde kanske ha varit något färre avsnitt bara, man hålls hela tiden, lite onödigt, på sträckbänken men fortfarande mkt bra serie, bara ett avsnitt kvar i första säsongen. Vi har plöjt igenom många på mindre än en vecka 🙂
Ni som sett serien vet ju att den vidrige T-Bag hänger ut sin innerficka ur byxorna så att hans ”bitch” kan hålla i den för att visa lojalitet och för att få ”trygghet”. Fia gjorde likadant å jag skulle förstås hålla i hennes byxficka, höll på att skratta ihjäl mig och gör det varje gång hon gör så 😀

Annars har vi inte gjort så mycket senaste dagarna, Fia och Atlas har varit här, jag har njutit av att vara ledig och verkligen inte göra någonting, bara unna sig, så det har väl slinkit ned någon/några rom&cola under dagarna kanske 🙂 Härliga dagar har det varit och jag har fortfarande lite mer än 2 veckor kvar på min semester vilket är skönt, plus att idag så skiner solen, vilket troligen kommer innebära att jag hälsar på mina päron nere i stugan å försöker få dom till att ta ett dopp i havet. Svensk sommar är inte så dum ändå, åtminstone inte när det är varmt och soligt.

På söndag fyller mamma år, och jag har inte fixat någon present än, hade tänkt ut något riktigt bra tänkte jag, men så klart fanns just den sorten inte i lager och skulle inte komma in igen förrän till hösten… får se hur jag löser det.

Idag/kväll så kommer även Per ner på besök, ska bli trivsamt, inte träffat honom på ett bra tag nu känns det som, blir till å laga lite mat å titta på film som det ser ut nu, dvs avkopplande och inte direkt någon hetsig kväll 🙂