Första dagen på semestern idag (jobbar 3 av 4 lördagar, så jo det är semesterdag på en lördag). En dag som förövrigt inleds med värme som inte känts på flera veckor (månader, var är sommarvärmen?), var lite lack över att jag fått min semester så sent i våras, men med facit i hand kan det bara bli bättre, skulle det kalla vädret kvarstå så får man väl boka en restresa bara.

I veckan har Fia å jag varit i stugan med Atlas, varit en underbar vecka med underbart sällskap å grillat 3 av 5 kvällar, trots en del regn som hotat ödelägga grillningen, är det inte måsar så är det regn 😛 Kan rekommenderas Nillas Thai Take away vid Gillestugan i Apelviken, brutalt goda thairätter med autentisk thai-smak/känsla (namnet till trots så drivs det av två thailändskor).
I måndags så satte sig Fia på en cykel och cyklade för första gången på 3 år en längre sträcka när vi skulle köpa färskt bröd i hamnen, helt fantastiskt (cykelturen framförallt då ;))! Fast de kändes lite tveksamt när hon skulle åka iväg första gången, men det gick galant och sen bar det iväg till stan själv ett par gånger också. blev väldigt paff å glad när jag såg henne kliva in på jobbet i veckan 😀

I veckan så ska vi åka på Spa, ska bli väldigt trevligt å mysigt, en perfekt start på semestern! Till helgen ska vi till moster å kusinerna i T-torp, ska bli kul! Hoppas Stella blir glad för presenten(-erna), men det tror jag säkert hon blir.

Nu ska de packas och fixas lite inför färd mot Sveriges framsida, Göteborg!