Studenten idag här i stan, massa ungdomar som går omkring på stan i vita och svarta kläder. Följande mening kommer att göra mig 10 år äldre, men va många som lät som primater och idioter som gick omkring å brölade. Men troligtvis gjorde man exakt likadant själv för 10 år sedan, fast då tyckte man det var helt naturligt och underbart att ha slutat skolan. Nackdelen var bara att med skolan hade man en sorts trygghet, men hade alltid något att göra, att gå till, även om penga-utdelningen inte var kolossal direkt. Efter studenten var man tvungen att leta jobb, något som skulle visa sig svårare än man trott vid den åldern.

Ovanstående ämne för oss raskt vidare till det andra, och tillika sista ämnet i det här inlägget, nämligen karate-träningen idag. Eller ja, den skulle ha varit idag, men det måste blivit en miss någonstans i kommunikationen, för när jag kom dit några/någon minut innan vi skulle börja, var det fortfarande låst och inte en människa utanför heller. Någon minut senare kom en tjej från gruppen som hade åkt från Frillesås, en rätt bra bit härifrån, provade att ringa tränaren, men inget svar. Så det var bara att vackert åka hem igen. Tyckte de va konstigt att alla andra verkar ha fått informationen om att träningen va inställd, eller så sket dom bara i den för det va student samma dag. Tänkte åka inom och hälsa på Björn, men han var ju så klart inte hemma heller, så nu är man hemma i sin stilla ensamhet igen… Ska försöka få med Björn på grillning imorgon efter jobbet, men känns som det finns lite motsättningar till det, han har bränt sig så han är mån om att inte vistas i solen mer än absolut nödvändigast nu… Fast solen är nog inte så farligt stark efter kl 18:)