Under helgen blev det mycket fotande, men för en gångs skull stod jag inte bakom kameran, utan framför den. I lördags var det en fotograf inne i butiken och skulle fota, de statister hon bett komma tackade nej på natten till lördagen, så det blev inget med det. Men jag fick en kund att försöka se intresserad ut av det jag pratade om, och lyckades nog hyfsat, hon stod snällt och lydigt kvar och hennes man och barn slöt senare in, så det ska nog kunna gå att använda det korten till vår hemsida 🙂 Tyvärr har jag inte dessa kort, så får vackert vänta…

I söndags (dvs igår för de som har dålig koll på veckodagarna), så blev det ytterligare en fotosession då Sofia skulle stå som testmodell när fotograf Johan skulle testplåta lite inför ett bröllop på Marstrand om två veckor (nej, det är inte jag å Fia som ska gifta oss om två veckor om någon nu försökte få det till det). Vad jag inte visste när jag följde med, var att även jag skulle vara med på kort, tur jag hade på mig någorlunda kläder. Efteråt så redigerade Johan bilderna lite lätt, det är fantastiskt vad så lite redigering kan göra på ett foto. Borde man definitivt börja göra själv, å då menar jag inte ”photoshop:a” kortet så man ser perfekt ut, utan ändra kontrast, ljusstyrka å färgmättnad. Såna småsaker hjälper en hel del faktiskt.
Nedan är ett axplock från en del av fotona som togs:

Annars varit en härlig helg i Göteborg. God mat och underbart sällskap har jag haft lyxen att ha. Utöver ovannämnda fotosession har vi inte gjort något speciellt direkt, men det passar mig ganska bra efter en ganska hektiskt vecka på jobbet, då är det skönt att bara koppla av på helgen.
Livsnjutare 🙂