I helgen var Fia här, åkte till stugan direkt efter jobbet och Fia blev skjutsad dit av sin snälla mamma. Livsnjutarna hade tagit en glass vid strandkiosken i väntan på att jag skulle sluta jobba, såg dom bland stugbyns alla kringelikrok-vägar och fick guide:at dom rätt 🙂
Hade köpt med mig en del mat, bland annat lite god karré som Fia marinerade (eller marmeladade om vi frågar henne 😉 till detta åt vi rotfrukter/grönsaker i ugn och självklart bea till hehe…

På lördagen behagade inte min bil starta förrän på tredje försöket, förångad bensin trodde pappa, körde ett varv till Tvååker och Höråsens plantskola för säkerhetsskull. Sedan gick vi på stan jag å Fia och shoppade morsdagspresenter som våra mammor blev mycket glada för. Åt buffé på Sakura Thai också, väldigt god sushi där som man definitivt bör pröva på!
Åkte sedan hemåt, blev sittandes i soffan under kvällen, men inte för att se på de alla andra svenskar tvingade sina stackars öron och ögon att genomlida, nej vi fastnade för svensk-danska serien ”Bron”, plöjde igenom 5x60minuters avsnitt innan jag fick hejdat det hela. Men vi zappade över precis i rätt tid för att se Rysslands bidrag, svårt å ta det seriöst dock 😛

På söndagen efter frukost blev det ytterligare två avsnitt av ”Bron”, sedan tyckte vi att det var högtid att bege oss ner till stranden, så sagt och gjort åkte vi dit. Fast Fia distraherades av lekparken utanför, så vi gungade lite där först 😉
Efter lite över en timme på stranden, så åkte vi mot SharkIf, lämnade av Fia hos sin mamma å sen åkte jag vidare till Töresvik för uppvaktning av min mamma. Erik å sin Sofia var där och moster + Jan och mormor. Trevlig tillställning, gick ned till deras brygga där Jan byggt en flotte som ska utstyckas med en liten motor sen. Dom bor verkligen jättefint där, med liten hästhage bara meter från hustomten. Nyfikna lilla ”snela hesten” NejlikaSofias mage börjar bli stor nu 🙂