Idag blev det grillning efter dagen på jobbet tagit slut. Jag var och köpte mat inför kvällen på lunchen å Björn köpte sedan öl efter han slutat något tidigare än mig. Vanligtvis brukar vardagen bestå av att man kommer hem och försöker sig på någon fantasilös kvällsmat som brukar smaka ok/bra i bästa fall. Idag slog vi på stort och körde på karré och potatisgratäng med bea till förstås. En helt klart svårslagen kombination! Vi tog en öl när vi kom till stugan runt halv sju-tiden och därefter en till innan det var dags att fjutta på grillen. Det blev sanslöst gott om grillmaster får säga det det själv, åtminstone i jämfört med vad man brukar trycka i sig på vardagen..
Trevligt var det minsann, något vi definitivt får göra om bara vädret tillåter. Sånt här borde man definitivt göra oftare, det höjer vardagens livskvalité så mycket för så lite prestation.

Livsnjutare på balkongenDukat för grillatLove on the rocks….