Idag var det premiär för träning på stranden i Apelviken. Kändes riktigt skönt med sanden under fötterna och solen i ansiktet samtidigt som man körde på med kata. Tyvärr flög bara tiden iväg, hade lätt kunnat vara där i en halvtimme eller timme till. Det är riktigt kul, men jag känner att min koordination inte är vad den borde… Leta inte för länge, jag saknas i bild på bild nr 2 😛Courtesy of Andreas Ask

Om vädret tillåter nästa vecka, så lär det bli favorit i repris dock!

Helgen spenderades i Hajom för att pyssla om min lilla Fia. Då mådde hon inte så bra, men det är på uppgång nu iaf, vilket känns otroligt skönt! Hennes mamma var snäll å köpte tuggummi med tatuering inkluderat:
Fin va? 😉

Hos Fias mamma hänger även fina målningar från det att Fia var yngre, säg en sisådär 2½ år gammal: huvudfotingar kallas dom visst 😉

Atlas var så klart på plats och är allmänt söt

Det underbara vädret är ett faktum och det är så otroligt härligt att ta en liten sväng på stan och bara strosa omkring i värmen under lunchen. Imorgon kommer det förmodligen gå till som så att jag å Björn åker till stugan min (mina föräldrars om vi ska vara petnoga) och grillar å dricker en god öl till detta. Värre kan man ha det.
På väg till jobbet (nej, jag stannade cykeln innan jag tog kortet för den som undrade)

Chefens hund som tillbringar många timmar på jobbet som ett hinder när man ska gå nånstans, har blivit allt mer konstig på sistone. Sista veckan/veckorna hon varit där så har hon haft en förmåga att låta lite vätska bilda en pöl på golvet, helst gärna i källaren där jag står och bygger nya datorer. För att ni ska förstå vad jag menar, så illustrerar jag det med följande bild:
Ifall det skulle vara otydligt eller så

Hoppas nu bara detta underbara väder vi fått i veckan vara riktigt, riktigt länge! Vi skandinaver behöver mycket sol och värme för att kompensera de övriga 8-9 månader av kyla vi behöver utstå..