Idag har mormor fyllt 90 år, detta firades i Jan å Carinas otroligt fina hem i Töresvik, Torestorp. Av Fia å mig fick hon ett fint å långt halsband som både hon och min mamma och moster gillade skarpt, kul!
Det var inte på något sätt ett stort kalas, totalt var vi 12 stycken. Som vanligt så åt de yngsta för sig och de äldre för sig. Så har det varit sedan barnsben, men det är ett koncept som fungerar tycker jag 🙂 Det bjöds först på god smörgåstårta, sedan på god tårta, så mätta blev vi minsann!
Fia å jag umgicks med Erik å Sofia, pratade och hade det roligt å trevligt på samma gång. Spelade lite Uno med, det började fantastiskt über-dåligt för min del, men till slut lyckades jag bli tvåa, av fyra möjliga 🙂 Strax innan Erik å Sofia skulle åka hem, (Sofia har verkligen en stor mage nu, om cirka 2 veckor är barnet beräknat, så det är ju iofs inte så konstigt!) så passade jag på att bjuda in oss själva till deras ”nya” hus, eftersom Erik inte fått tummen ur å bjuda in oss så får man ta saken i egna händer 😛
Viktigast under dagen var dock att mormor blev supernöjd med sitt kalas!
Moster i full färd med att skära tårta till mormor

Innan kalaset idag hann jag å Fia med ett besök på Gekås. Började känna av förkylningen som krupit sig sakta på under helgen, vid lunchtid idag så blommade den ut lite extra, lite (överraskande god) lunch i Gekås restaurangen var räddningen dock mot kollaps. Notan hamnade förstås på mer än vad man hade trott när man lämnade butiken, men vad gör väl det, var inget strunt man köpte direkt.

På tal om förkylning, så släpps Diablo III imorgon, å jag tror inte någon på jobbet hade trott på mig om jag var tvungen att vara hemma imorgon, så hoppas verkligen inte jag blir sämre å måste vara hemma! 😛
Det suger förövrigt å bli förkyld två gånger inom loppet av en månad!