Idag var Micke från Hattelco nere och bjöd på dricka å mat på restaurangen Big Boy’s, alla valde hälften ”Springbock” (gasell-liknande djur) och hälften känguru, medan jag själv valde en stor bit entrecôte, bara för att det är så himla gott! Tyvärr var min köttbit well-done, hade önskat den medium-rare, men den var god iaf. Drack gott öl (Samuel Adams Lager) till detta och vi pratade och hade trevligt hela kvällen, sista två timmarna bara flög iväg.
Men det känns väldigt skönt att komma hem vid kl 2300, å att bara druckit några öl under kvällen, mitt huvud kommer tacka mig innerligt imorgon.
(Förr) förra gången Micke var här, så var vi ute till runt två-tiden på natten, å det var något som min skalle skulle ångra djupt dagen efter. Synd bara att han inte kan komma ned på sommaren å gärna med en röd dag i eftersläp, men det var helt klart trevligt ändå, tack Micke/Hattelco!