Idag hade jag service på plats, dvs hemma hos kund. Skulle sätta upp en skrivare mot en kunds Mac dator samt fixa hans 3g-router så den täckte hela huset på tre våningar. Till detta fanns lite extra utrustning för att hjälpa till. Första biten med skrivaren och 3g-routern gick fint, men när internet skulle kopplas över elnätet, då började problemen komma. Vad som kunde tagit 1h45m tog istället 3½ timme. Och då blev det ändå inte fullt klart, utan vi får komma tillbaka och dra kabel i huset istället. Men han uppskattade det som lyckades bli fixat, vilket va skönt!

Även haft lite mindre roliga kunder idag, en som trodde att man kunde undersöka något utan att ens göra just en undersökning och en annan som är en riktig besserwisser fast utan egentlig kunskap, vilket bara gör det löjligt. Suck!

Men imorgon, då kommer Micke från Hattelco (en av våra leverantörer) ned och det ska bli god mat på Big Boy’s samt lite god öl på det, så det ser jag (å vi andra) fram emot, du är varmt välkommen, Micke! 😉