Idag åkte pappa å jag ned för att röja bort allt skräp som hantverkaren samlat i trädgården och altanen bland annat. Vi kom dit strax runt kl 0915, men lånebilen pappa fått från Kinna Bil visade sig ha en 12-polig kontakt för släpkärran som va 7-polig. När pappa ringde å undrade om detta, så fick han till svar att den adaptern har dom, men man måste fråga om den. Bra service där, tänk på det om ni lånar bil från pucko Kinna Bil! Pappa fick åka omkring å försöka få tag i en adapter medan jag plockade på så mycket skräp jag kunde på släpet.

Lite efter-och-före bilder:

Här är bilder från framsidan, lillstugan syns i bakgrunden. Naturligtvis är det i fel ordning, så efter är först i ovanstående exemplet ifall ni inte såg detta :p
Altanen. Lite renare efteråt.

Första rundan till tippen gick fint, efteråt beställde vi hämtmat på China Sea och åt i stugan, gott! Sen monterade vi ned ställningar å packade in ännu mer skräp än förra gången, körde till tippen, denna gång tog de längre tid dock. Mkt på grund av att någon liten fjunis skulle gå igenom massa sopor så han fick bestämma lite. Nåja, 1½ timme senare var vi på väg mot stugan för att fixa de sista.
Mycket arbete blev det (å solbränd i ansiktet blev jag nog med), men kändes skönt att få det klart!