Hände två lite roliga saker i veckan på jobbet som jag tänkte kunde vara kul att dela med mig av:

Det var inne en herre som hade köpt en 2-års prenumeration på ett antivirusprogram, detta hade han köpt i april för två år sedan. Men han kom in med kvittot och babskvittot från betalterminalen (han hade alltså dragit sitt kontokort) och på babskvittot stod det att det var minsann giltigt till och med 6/13, men att licensen redan hade gått ut. Sa vänligt till honom att den giltighetstiden gäller hans kontokort och är inte samma sak som antivirus-prenumerationen. Han påpekade att så inte alls var fallet utan att licensen faktiskt skulle gälla till och med juni 2013, försökte snällt förklara för honom en gång till att kontokortet har en giltighetstid som står på kvittot från betalterminalen. Han stod tyst i några sekunder och sen sa han ”hmmm, oj vad jag känner mig dum, det har varit lite mycket nu”. Det var faktiskt rätt svårt att hålla masken i det läget! 🙂

Andra ”roliga” (ja, inte för alla kanske) var att när vår praktikant David åt lunch uppe i köket, så kom Claes å Katarinas hund med rumpan tätt mot golvet och släpade sig över golvet. Hon la sig under bordet där David satt och sen gick hon iväg, då upptäcker David att det är något brunt på framdelen av skon som inte luktade hallon direkt :p Lite kul, men också synd att han som praktikant ska få ta skit från en hund till och med…