Claes å Katarina, ni får ursäkta mig om ni läser det här inlägget, men imorgon står vi nog inför världens tråkigaste dag på jobbet, nämligen inventering. I 51 veckor har man förnekat dess existens och levt lycklig, men nu är det alltså dags för helvetet att braka loss igen. Egentligen är det inte på något vis en jobbig dag, den är bara sjukt långtråkig och ganska ineffektiv, då mycket av jobbet får göras minst dubbelt och ibland 2,5-3x extra, vilket känns onödigt. Men det serveras frukost och lunchen bjuds det på, så ska väl inte klaga för mycket! 🙂

På tal om klaga så har jag klagat alldeles för mycket i det här inlägget, det får inte bli en ful ovana, så därför är det väl dags att skriva om något mer roligt. T.ex. att jag gick ned till stugan idag och välkomnades med kaffe å ICAs motsvarighet till Ben&Jerry glass, inte helt fel i försommar-värmen inte! Efter det att mina föräldrar packat in vad de skulle ha med sig hem, så skjutsades jag till Björn för att ta en, två ja kanske till och med tre öl på hans balkong, en klart spontan å trevlig tillställning 🙂 Efter det gick jag å hämtade min cykel på jobbet och handlade en sväng.
Å till helgen bär det av mot Hajom för att på söndagen fira pappas 62-årsdag, tänk att det snart är två år sedan jag åkte till USA med pappa. Å tänk ännu mer att det är nu två år sedan jag å Fia träffades som mer än bara grannar, underbart!

Förövrigt kan det även nämnas att Slayer jobbar på ett nytt album, trots att deras Jeff Hannemann blev duktigt spindeläten i ena armen (å det var nära att han var tvungen att amputera vid tillfälle) sen ryktas det om att Down ska släppa nytt album också. Kommer bli ett bra musik-år detta!

Nu får det bli lite tv-tittande innan det är dags att natta kudden, på återseende! smiley