I helgen har jag verkligen blivit bortskämd! Först tog Fia mig till Masala på lördagskvällen där vi åt stark, men god indisk mat (jag tog yoghurtmarinerad fläskfilé med en stark vindaloosås och Fia tog ”Butter Chicken” som hon bad att få starkare). Till detta ska naturligtvis autentisk öl avnjutas i form av Cobra (66cl). Fia tyckte den va väldigt god, jag tyckte den va helt ok. Det ska tilläggas att vi gick både dit och hem, en promenad på totalt lite över en timme, så man fick dricka en öl då 😉

På söndagen väcktes jag av Fia som kom in med nyinköpta frallor, lyx-salami å jordgubbar, underbart!! Men med tanke på smulrisken så avnjöts dessa i köket istället. Sagolikt gott var det hur som helst och på kvällen blev det gott vin, 36 månaders lagrad Billinge, jordgubbar och mango tillsammans med chokladfondue, väldigt nice det med! 😀

Måndagen innebar tidig morgon, Fia skulle nämligen till ögonmottagningen för att kolla sitt öga med de nya prisma-glasögonen hon testat under några veckor. Det hade inte blivit bättre tyckte hon, men med ett par starkare prismor, så var det mycket lättare för henne att fokusera blicken så att hon inte såg dubbelt, måste vara fantastiskt och inget man tänker på själv att slippa se allt dubbelt. Vi var sedan i lite affärer och köpte grejor till Fias lägenhet, bland annat ett fint trallgolv till balkongen. På kvällen åts det underbart god entrecôte tillsammans med bea, kryddsmör, stekt sparris å champinjonsallad, sagolikt gott!

Tack för en underbar helg!!