Igår åkte jag direkt hem till Björn efter jobbet för att fira hans födelsedag. Han fick en öl i födelsedagspresent och vi satt ute på hans balkong å drack ett par öl (premiär!) innan det började bli för kallt. Fredrik skulle komma förbi också (som surprise), ringde han innan jag gick in till Björn, då sa han att han snart skulle åka.
Efter någon timme undrar jag vart han blivit av å ringer upp, får svaret att ”något stolpskott kört på honom och att han är på akuten nu”, fick berätta för Björn att the element of surprise tyvärr hamnat på akuten. Något skärrade gick vi in Björns lgh och satte oss där.
Efter en stund ser Björn att balkongfönstret dras åt sidan och in klättrar Fredrik, som bara lurat i oss att han var på akuten för att han inte fått ändan ur vagnen å gett sig av tidigare, schysst! 😛
Vi bestämmer oss för att gå till Big Boy’s för att äta lite mat, plus att det blir lite mer födelsedags-feeling över det hela om man inte bara sitter i en lgh å dricker ett par öl å sen är det inget mer med det. Så sagt å gjort gick vi dit å åt väldigt gott kött, jag valde entrecote medan de andra valde biff. Efter att ha ätit upp och betalat gick vi hemåt till Björn å Fredrik tog fram sin romflaska som senare hälldes upp i kaffet, något starkt ska sägas. Någon timme eller två senare var det dags att åka hem, trevlig kväll!