Helgen spenderades i Gbg efter att ha jobbat mellan 0930-1415 på lördagen. Var bjudna på 20-årskalas (Karin) som vi va på, trevligt med god mat å sinnessjukt god limepaj å guda gott kaffe! Mumma 🙂
Strax innan vi åkte därifrån så var det presentutdelning, här kom det sig lite lustigt att födelsedagsbarnets granne hade slinkit in och gett 20-åriga Karin en bok om hur man går ned 3 kilon på 3 veckor. Lite knepig present för en 20-åring kan tyckas, det som gjorde det ännu värre var att Karin under gymnasiet brottats med anorexia, vilket gjorde presenten till något av det mest märkliga man kan ge någon, bra gjort där! I övrigt trevlig tillställning som sagt.

Söndagen var rätt så lugn, jag mådde fortfarande inte hundra från förkylningen. På eftermiddagen skulle vi på middag hos några bekanta till Sofia & I-B, de lockade dit oss med middag å jag skulle kolla på deras dator (som va förvånansvärt ny och ”ren”). Fia älskade getosten vi bjöds på till förrätt, jag hoppade den helt. God mat i övrigt dock.
Fick även beröm för att jag hade sån fin bil, kul att det finns folk som inte är vana vid massa sportbilar och som fortfarande kan uppskatta en Audi TT från ’01, det behöver alltså inte stå Ferrari på bilen för att impa alla åtminstone 😛
Förövrigt imponerande dåligt Navigon klarar av Göteborgs vägar, den försökte lura in oss rakt in i mitträcket vid Majorna t.ex. 😛

Förkylningen blev något värre natten till måndagen och snörvlade som en liten gris, plus att smaken så sakteliga försvann, mindre kul. Åt Fis-herman och Vicks som en besatt. Gjorde inte så mycket under måndagen, kort promenad med Atlas och mycket vila för att få bukt på förkylningen.

Idag är förkylningen fortfarande på plats och jag känner att det kan bli väldigt dumt inför träningen imorgon, även om jag verkligen borde gå dit för att få lära mig de moves jag är tänkt att göra på bältesgraderingen, dom sitter inte riiiiiiktigt än kan man säga.