Förkylningen som bröt ut igår har börjat trappats av någorlunda nu framåt kvällen, mycket tid har innan dess spenderats horisontellt i soffan med mig invirat i täcket. Gör fortfarande ont i kroppen när jag hostar dock. En del tv-tittande har det blivit, igår såg jag för första gången Taxi Driver med Robert DeNiro (å en 12 år gammal Jodie Foster plus Harvey Keitel som pimp!) vilken film, hur kan jag undgått att sett den innan? Idag såg jag den inte fullt lika bra thrillern ”The Hunter” med William Dafoe, ganska seg film.
Tror inte förkylningen är fullt borta, även om den är på god väg, å jag vill ju så gärna träffa Fia imorgon samtidigt som jag vet att ingen vill jobba för mig på en lördag, så tar tjuren vid hornen å masar mig till jobbet imorgon. Får se hur det går, förhoppningsvis kan jag sitta vid min arbetsplats bara å inte ha så mycket kundkontakt, tror det är bäst så.
Efter det bär det av mot Gbg å sedan kalas, söndagen bokad den med med middag på em/kvällen, fullt upp med andra ord!