”Sommarlov”, så uttryckte sig Fia om lördagen/helgen då vi var nere i stugan och drack vin, grillade och hade det riktigt kalas-underbart! 🙂
Prövade på att röka köttet å champinjonerna efter det va färdiggrillat á la pappa, men det blev inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. Visade sig att jag råkat glömma öppna spjälet undertill och glöden dog ut fortare än väntat, men det blev gott ändå!

Nästa dag efter frukost gick vi ned till stranden där Atlas kunde få springa fritt, han såg verkligen ut att njuta i fulla drag där han for omkring över sanden (och tången). Gick sedan upp igen för att handla mat, storslagna planer om grillat åter igen när det ändå fanns möjlighet till att göra så. Utan någon tidsuppfattning alls, så lyckades vi efter maten sova alldeles för länge och var inte speciellt hungriga. En liten tur ner till stranden igen med Atlas löste kanske inte problemet, men nu var vi inte så mätta längre åtminstone. Grillningen uteblev men det blev lite plockmat i form av lite goda hårdostar, färskost, apelsin och annat gott istället. Avslutade kvällen med att se 1½ avsnitt utav svenska serien Tusenbröder.
Helt enkelt en väldigt härlig & underbar helg som dock va lite väl snabbt över, skjutsade Fia till tåget redan vid 0700, åkte tillbaka till stugan och städade lite (samtidigt som hantverkaren kom dit).