Firat påsken med familjen både på långfredagen, påskafton och till viss del på påskdagen också. Brorsan å Julie hade tagit sig ned från Norge, vilket så klart var väldigt kul.
Långfredagen hade vi lite påskmiddag för mormor, påskafton firades med Barbro å Peter + Kristoffer å Hanna. Påskmat i dagarna två med andra ord.
Sofias mamma, Ing-Britt ramlade dock när hon var ute med Atlas på påskafton och slog sig illa, så det var ovisst om jag å Fia skulle åka upp till henne på kvällen, men det tyckte I-B inte var nödvändigt.
Fia vid påskbordet på långfredagen.Mormor och brorsan vid samma påskbord.

Påskafton:Dukat för sittningFia (å jag) bidrog med, utan skryt, god lax och väldigt god wasabisås.Kyckling visade var man beroende på kön kunde taga plats runt bordet….…Barbro som hade fixat ansåg väl att kvinnor särade på benen ;PPeter, Hanna, Kristoffer samt Julie vid bordet.Mer mat.Fia gjort sig fin för kvällen.

På påskdagen blev alla i familjen bjudna på mat @ John’s Place, tack så mycket mor & far, mycket trevligt initiativ och trevligt i största allmänhet! Minus till John’s Place för att de tagit bort strutsen från menyn samt inte har något alternativ för den som vill köra efteråt men inte vill dricka vatten med ölextrakt (läs: lättöl & alkoholfritt). Hur svårt kan det vara att servera 3.5% öl? Nåja, oxfilén jag tog var väldigt god ändå, men nästa gång blir det nog lamm som Fia (å mamma) tog, mkt gott å kan rekommenderas!”Thank you, come again” som Apu i Simpsons skulle sagt.