I fredags var vi (Sofia, I-B å jag) hos några bekanta till dem på middag, trevlig tillställning med god mat. I lördags hade vi ytterligare några bekanta över som var å fikade i Fias lägenhet.
Innan dess hade jag å Fia på morgonen varit ute å sprungit, det gick över förväntan, men för en gångs skull så gjorde jag inte misstaget att ta ut mig fullständigt vid första tillfället. Dock så har Fia dragit på sig något som gjorde att hon fick ont så fort hon rörde ena benet framåt. Hon bad mig klämma lite lätt på ljumsken, visste i ärlighetens namn inte var den satt så klämde lite varstans på låret. När hon påpekade att där satt minsann inte alls ljumsken och hon pekade på var den satt, så sa jag att den borde hete lårveck då det vore mer logiskt 😛
Hur som helst, detta kom att göra så ont att jag fick bära henne sista biten efter det att vi varit å handlat i söndags. Men nu verkar det lite bättre igen, men har ordinerat vila å inget springande den här veckan åtminstone 😛

Gjort korrektionerna som jag blev ombedd att göra från min mentor angående min C-uppsats i engelska. Så nu har jag skickat in den å vi får väl se vad han har att säga om den nu. Hoppas förstås på det bästa, vore väldigt skönt att bli av med den efter alla dessa år, i juni är det tre år sedan jag tog mitt pick och pack å stack från Falun. Gött att slippa staden och studerandet måste jag säga, har verkligen inte någon studerar-skalle.