Helt glömt bort detta, när jag kom hem efter Fia på måndagskvällen, tyckte jag att det var konstigt att det låg massa kvistar ute på balkongen. Tittade ut och såg att dom fällt ett träd nedanför, tyckte de va konstigt att de fällt det så jag hade fått massa grenar in på balkongen. Men när jag vid senare tillfälle va ute på balkongen igen och skulle stänga till dörren, så ser jag till min stora förvåning följande:
Det kan väl inte vara allt för ofta det händer att man har haft både dörr och balkongfönstren öppna så länge att någon illbatting till fågel hinner bygga ett bo där? Det är på utsidan på balkongen, fågeln har alltså inte tagit sig in. Om det nu är ett fågelbo förstås, men det ser ju onekligen ut som ett fågelbo i alla fall.
Något sådant ramlar ju inte direkt in och sätter sig på dörrkarmen. Tycker det var extremt dåligt att bösa ner så med massa små kvistar utan att sopa upp efter sig. Högst ogästvänligt pippiskrälle! 😛