Har nu lyssnat klart på boken ”Den vita massajen” av Corinne Hoffmann. Handlar om en vit kvinna som är i Kenya på semester med sin f.d. pojkvän som vid första ögonkastet blir dödsförälskad i en massaj och åker tillbaka till denne man och bosätter sig i en hydda i en liten by. Nu utspelar ju sig boken för 26 år sedan, men det är ändå helt otroligt att lyssna på hur kvinnor blir behandlade av män i det landet. Vid ett tillfälle ber Corinne sin man att rädda en kvinna som håller på att dö, men massajen svarar att han måste ta hand om två getter som var bortsprungna. Kvinnor får inte resa från landet utan sin mans underskrift å mycket annat konstigt. En helt okej bok, det är intressant att få perspektiv i ett land man inte hört talas om så fruktansvärt mycket och hur det kan vara för en vit kvinna att gifta sig med en kenyansk man.